Bröllop, skola och marknad

I lördags var jag på marknaden, jag köpte lite strumpor. Och så fick jag pappa att köpa lite godis och munkar. Det var gott, men tyvärr är det slut nu. Sen åkte vi hem och åt lite mat innan vi åkte för att förbereda in för bröllopet.
Vi skulle servera så då skulle vi fixa lite med maten och sånt innan. Fast det fanns inte så mkt att göra.
 Sen var det iaf dags för bröllopet. Ett fint bröllopet, med ett fint brudpar och två små söta brudnäbbar var det =D
Efter det var det bara att skynda sig tillbaka till stället innan de andra kom. Jag hamnade ute för att servera välkomstdrinken tillsammans med pappa. Godiset gick snabbt åt och många av välkomstdrinkarna också.

När vi kom in var jag kall, jag hade stått ute ett tag då. Men jag blev ganska fort varm igen. När de hade serverat det vita vinet så, fick vi också äta förrätten innan det var dags för huvudrätten. då blev det mycket att göra igen. Jag fick servera potatisgratängen och köttet till mitt och pappas bord. Eftersom pappa stode med disken. 
Sen flöt kvällen på, så småningom blev det efterrätt. Den var riktigt god och lite senare så blev det tårta. Den var också god =D Klockan två var vi hemma igen, då hade vi varit på det stället i 12 timmar.

På söndagen så blev jag färdig med min mössa. Och så kollade jag på Hitta Nemo, det var länge sen jag såg på den. Men den var fortfarande lika bra som förr. Sen blev de tut i svampskogen igen, hittade en del svampar. Jag plockade mest, mamma minst =) Sen fick jag göra maten, pepparrotstorsk med potatis och blåbärspaj till efterrrätt som mamma hade gjort.

Idag var det skola som vanligt jobbigt. Jag var trött på morgonen men pigg sen. Maten var god chickenbits och ris. Fast det var lite segt med två no-lektioner. 
 Jag måste bestämma mig för vilken kamera som jag ska köpa. Har några alternativ men har inte kollat så mycket. 

http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=exs10svart
http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=exs10svart
http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=exs10svart

Den sista ser bäst ut, men den har nästan för mycket megapixlar enligt min brorsa. Jag får se hur det blir.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Asså du la ut 3 länkar på samma camera ... såå.. alla är ju indentiskalika XD ... vlken men än säger så e de samma på alla XD

2008-09-24 @ 14:04:55
Postat av: Tove

köp en systemkamera istället, nästan samma pengar, bara att system är bättre :)

2008-09-26 @ 16:03:51
URL: http://tovemariawendelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0