Sommarlovet närmar sig med stormsteg

Nu är det snart sommarlov på riktigt. Därmed är det slut för den här klassen också. En större del av klassen har gått tillsammans sen 1:an, efter lovet fortsätter jag bara tillsammans med en av dem. Några tillkom i 6:an och någon i 7:an och 8:an. Carro kom i 6:an och henne kommer jag också fortsätta att gå i samma klass som. 
Klasskassan håller vi på och tömmer. Igår blev det pizza och glass i Öregrund och i morgon kommer vi smaska i oss en tårta.
Idag var det klasskamp och vi vann. Det var vi inte ett dugg beredda på, men det blev roligare då. Vi vann ganska stort dessutom, 10 poäng. Vinsten var vår redan innan den sista grenen, fast det visste inte vi elever såklart. 
Som vinst fick vi möta lärarna i brännboll, självklart vann vi det med.


Tyvärr märker man inte på vädret att det är sommar. Idag har jag gått ute i det mulna vädret med en jacka. Ska det inte vara varmt och soligt när det är sommar?
Väderprognosen säger att det ska vara 10 grader och mulet på torsdag. Vilken skolavslutning! Fast vi ska inte glömma att det ösregnade förra året. Helgen fortsätter med samma kalla temperatur, dessutom regnar det. 

Vart tog det fina sommarvädret vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0